www.ferospoj.cz :: Páska oboustranně lepicí upevňovací v krabičce, Den Braven (19.04.2024 - 13:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Páska oboustranně lepicí upevňovací v krabičce, Den Braven

Oboustranně lepicí upevňovací páska v krabičce Den Braven je páska s oboustrannou přilnavou vrstvou. Páska je velmi univerzální, používá se v domácnosti, obchodě, dílně, na stavbě atd. Je ideální pro připevňování různých cedulí (informativních i výstražných) a dekoračních předmětů (plakáty, fotografie, cenovky, papíry apod.). Je vhodná i pro menší zrcadla. Umožňuje okamžitou a jednoduchou fixaci díky kaučukovému lepidlu na pěnové polyethylenové (PE) pásce.

Prodej oboustranných lepicích upevňovacích pásek v krabičce Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Páska oboustranně lepicí upevňovací v krabičce, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!