www.ferospoj.cz :: Páska lepící ALU, hliníková, EXTOL CRAFT (27.04.2024 - 15:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Páska lepící ALU, hliníková, EXTOL CRAFT

Páska lepící ALU, hliníková, EXTOL CRAFT

Hliníková lepící páska se hodí jako ochranná bandáž izolačních materiálů – kabelových přechodek a spojek. Ochranné překrytí hadicových a kabelových bandáží. Spojování a obalování izolačních materiálů, klimatizačních a ventilačních jednotek. V našem sortimentu naleznete i další druhy pásek.

Značka EXTOL CRAFT je určena pro domácí a hobby použití. V naší nabídce naleznete také spoustu ručního nářadí této značky, kterým si můžete vybavit Vaši dílnu.

Prodej lepících pásek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Páska lepící ALU, hliníková, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!