www.ferospoj.cz :: Pánev na gril (02.05.2024 - 12:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pánev na gril

Pánev na gril s nepřilnavým povrchem o průměru 28 cm. Využít ji můžete na plynových grilech i na grilech na dřevěné uhlí. Po celém svém povrchu má otvory o průměru 10 mm. Proto se zelenina i maso grilují rovnoměrně, ale zároveň nepropadávají do ohně, i když jsou rozkrájené na menší kousky. Také díky tomu se jídlo nesmaží -  tuk neusazuje v pánvi. Můžete zároveň grilovat například kotletu s fazolkami či jinými kousky zeleniny, takže se jednotlivé chutě vzájemně propojí a přitom se všechny vložené suroviny ugrilují rovnoměrně a bez připalování. Sklopná rukojeť s dřevěným držadlem.

Prodej pánví na gril je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pánev na gril naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!