www.ferospoj.cz :: Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL PREMIUM (02.05.2024 - 15:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL PREMIUM

Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL PREMIUM

Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL PREMIUM má hroty speciálně navrženy pro aplikaci měkkého pájení, jako je elektronika a šperky, kde je vyžadována přesnost hrotu a kontrola teploty. Se správným hrotem je lze použít také k jemnému řezání a spojování plastů a k vypalování obrazců na dřevo. Páječka používá standartní hrot 900 M.

Pájecí hrot je zahříván keramickým tělesem s vnitřním topným tělesem. Teplotní čidlo zajišťuje zpětnou kontrolu a páječka během pájení udržuje nastavenou teplotu. K nastavení teploty v rozmezí 100 - 480 °C se používá ovládací kolečko.

Funkce kalibrace teploty hrotu umožňuje kalibraci teploty hrotu podle velikosti hrotu. K dispozici je také ochrana proti elektrostatickému výboji. Plastový přechod mezi kovovou a plastovou částí je vyroben ze speciálního vysoce tepelně odolného plastu a rukojeť je opatřena silikonovým povlakem pro pohodlné uchopení při práci. Součástí dodávky je jednoduchý stojánek pro zvedání páječky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!