www.ferospoj.cz :: Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL INDUSTRIAL (02.05.2024 - 11:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL INDUSTRIAL

Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL INDUSTRIAL

Pájka hrotová s digitální regulací, EXTOL INDUSTRIAL je vhodná zejména pro měkké pájení, jako je elektronika a šperky, kde je vyžadována přesnost hrotu a kontrola teploty. S vhodným hrotem ji lze použít také k jemnému řezání a spojování plastů a k vypalování obrazců na dřevo. Páječka používá hrot T9 / 900M s přímým žhavením. Díky minimálním tepelným ztrátám a vzdálenostem mezi těmito součástmi je tento hrot účinnější a dokáže dobře pájet již od 330 °C.

Tepelné čidlo připojené k mikroprocesoru zajišťuje zpětnovazební řízení a umožňuje páječce rychle reagovat na změny teploty hrotu. LCD displej poskytuje vynikající viditelnost ze všech úhlů a za všech světelných podmínek. Zobrazuje jak cílovou teplotu, tak okamžitou teplotu hrotu. Jednotky teploty lze volit mezi °C a °F a lze teplotu nastavit v rozsahu od 80 do 450 / 500 °C pouhým stisknutím tlačítka. Funkce počátečního nastavení teploty, kalibrace, režim spánku a uzamčení. Funkce počátečního nastavení teploty slouží  k nastavení teploty zobrazené při zapnutí páječky. Funkce spánku umožňuje páječce po nastavené době přejít do režimu "spánku". Po 30 minutách v režimu spánku se páječka vypne. Funkce zámku nastavuje heslo, které je nutné zadat při změně nastavení pájky. 

Páječka má také ochranu ESD proti elektrostatickému výboji. Plastový přechod mezi kovovými a plastovými částmi je vyroben ze speciálního vysoce tepelně odolného plastu a rukojeť je potažena silikonem pro pohodlý úchop při práci.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pájka hrotová, digitální regulace, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!