www.ferospoj.cz :: Páječka s plochým hrotem, Topex (26.04.2024 - 04:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Páječka s plochým hrotem, Topex

Páječka s plochým hrotem ve vyrobena z poniklované mědi. Používá se ke spojování kovových dílů pomocí nízkotavitelného plniva, např. cínové olovo pro měkké pájení. Dále se používá hlavně k pájení plechů z kovu, jako značkovací nástroj nebo k řezání vinylových materiálů. Páječku využijete jak v mechanické, tak klempířské a pokrývačské práce. Tuto odporovou mikropájku v naší nabídce naleznete ve 3 provedení. Jednotlivé varianty se od sebe liší výkonem a délkou hrotu. Můžete vybírat z výkonů 150, 200 nebo 300 W. Délky hrotů máme 113, 128 nebo 129 mm. Soulad s evropskými bezpečnostními normami je potvrzen certifikátem CE. Pokud potřebujete jinou pájku, tak se podívejte na naší nabídku.

Prodej páječek s plochými hroty je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Páječka s plochým hrotem, Topex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!