www.ferospoj.cz :: Otvírač střešního okna automatický LanitGarden, LanitPlast (28.03.2024 - 21:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Otvírač střešního okna automatický LanitGarden, LanitPlast

Automatický otevírač střešního okna LANITGARDEN LanitPlast je automatický otevírač skleníkových střešních oken. Skládá se z pístu s pákou, který nahrazuje nutnost manuálního otevírání oken. Otevírač funguje na principu tepelné roztažnosti, kdy se zvyšující se teplotou ve skleníku píst okno pomocí páky otevře. Funguje i v případě, že se teplota sníží - v tom případě okno uzavře. Pomocí automatického otevírače můžete regulovat teplotu ve skleníku. 

  • Při vysokých teplotách brání přehřátí skleníku - otevře okno.
  • Při nižších teplotách brání podchlazení skleníku - zavře okno.
  • Nastavení pro otevírání lze provést v rozsahu 16°C až 25°C.


Automatický otevírač je vhodný pro skleníky:

V zimním období je nutné otevírač demontovat a uchovat v teple. Díky masivnímu ocelovému plechu a jeho kvalitě se otevírač nekroutí ani jinak nedeformuje. 

Prodej automatických otevíračů střešních oken LANITGARDEN LanitPlast je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Otvírač střešního okna automatický LanitGarden, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!