www.ferospoj.cz :: Organizér plastový NEO tools (25.04.2024 - 12:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Organizér plastový NEO tools

Plastový organizér NEO TOOLS. Praktický plastový kufr pro uschování menších i větších předmětů. Díky možnosti nastavitelných přepážek uvnitř plastového organizéru si může kufr přizpůsobit obsahu, který do něj potřebujete ukládat. Plastové přepážky jsou přizpůsobené tvaru víka kufru, tak aby se předměty, které jsou uloženy v jednotlivých přihrádkách nepřesouvali po celém kufru.
Plastový kufr NEO TOOLS je vhodný pro různá profesní i hobby využití. Můžete si do něj uložit v podstatě cokoliv od spojovacího materiálu, těsnění, elektrosoučástek,  hmoždinek po rybářské pomůcky, háčky nebo například korálky.
Využití plastového organizéru je různorodé a je jen na Vás jak tento kufrt využijete. Díky plastovému průhlednému víku je organizér přehledný a není tak nutné jej otevírat pro zjištění obsahu.
Plastové kufry jsou dodávány v různých rozměrových variantách, které naleznete výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Organizér plastový NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!