www.ferospoj.cz :: Organizér plastový IDEAL BOX XL, variabilní přepážky (19.04.2024 - 11:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Organizér plastový IDEAL BOX XL, variabilní přepážky

Organizér plastový, variabilní přepážky je krabičkový systém od českého výrobce s možností variabilních plastových přepážek, který se dá velmi snadno stohovat.
Variabilita přepážek v plastovém boxu Vám umožní přizpůsobit si Vaší krabičku dle Vaší vlastní potřeby s ohledem na velikost uskladněného produktu. Díky oblým hranám vespod boxu lze vyjmout daný předmět velmi jednoduše a rychle. Víko se spodním dílem boxu perfektně sedí a díky tomuto se nemusíte bát, že se Vámi uskladněné předměty v organizéru pomíchají. Pevné klipsy udrží Váš organizér vždy pevně uzavřený. Každý box má po boku jednoduchý klips, který při přetočení snadno přicvaknete na další box umístěný vespod. Díky těmto klipsům můžete krabičky pohodlně stohovat a vytvořit si tak vícepatrový organizér.

Plastový organizér má mnoho využití. Ať už se jedná o uskladnění spojovacího materiálu, podložek, matic, šroubů, hmoždinek, nebo dokonce jako organizér pro rybáře či dámské modní doplňky. Organizér byl navrhnutý tak, aby Vám nabídnul ideální řešení pro uskladnění Vašich drobných předmětů všeho druhu.

V případě Vašeho zájmu o velkoobchodní spolupráci (VO) nás prosím kontaktujte. Jsme schopni Vám nabídnout mnoho barevných variant tohoto produktu. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Organizér plastový IDEAL BOX XL, variabilní přepážky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!