www.ferospoj.cz :: Oprava zinku ve spreji, Den Braven (20.04.2024 - 15:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Oprava zinku ve spreji, Den Braven

Oprava zinku ve spreji,  Den Braven

Jedná se o produkt vhodný pro povrchovou opravu zinkových vrstev po vrtání, řezání, sváření, broušení, ohýbání. Lze použít na veškeré typy ocelových podkladů, jak na lakované, tak i nelakované. Mimo jiné tento sprej chrání před korozí a to například spoje karosérií. Funguje na takové bázi, že vytváří hladký film bez pórů, odolávající teplotám až +300°C. Nutno podotknout, že v suchém stavu obsahuje přes 90% zinku a je rychloschnoucí. Tento sprej na opravu zinku je lehce přelakovatelný jinými laky.

Aplikace:

Dózu je potřeba důkladně protřepat a to do doby, než uslyšíte kuličku (cca 2 - 4 min). Nutné posléze stříkat na suchý, předem připravený podklad (zbaven prachu, mastnot, olejů a nesoudržných starých nátěrů). Lak nanášíme na podklad ze vzdálenosti cca 200 - 300 mm křížovou technikou. Tloušťka vrstvy cca 60-80 mikronů.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Oprava zinku ve spreji, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!