www.ferospoj.cz :: Omítka silikonová zatíraná (hlazená) SILDEKOR, Den Braven (29.04.2024 - 01:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Omítka silikonová zatíraná (hlazená) SILDEKOR, Den Braven

Omítka silikonová zatíraná (hlazená) SILDEKOR, Den Braven

Dekorativní silikonová omítka SILDEKOR rustikálního typu je určená pro konečnou úpravu fasádních stěrkových hmot během zateplování budov. Použití omítky je vhodné pro úpravu omítek, betonových panelů, sádrokartonových povrchů a jejich lehčených stavebních materiálů. Omítkou opatřený povrch je vodoodpudivý, odolný vůči nečistotám, stálobarevný a zůstává dlouho čistý. Použití je vhodné jak v interiéru, tak v exteriéru.

Omítka je dodávána v baleních po 25 kg se zrnitostí 1,5 mm nebo 2 mm.

Použití

  • pro finální úpravu zateplovacích systémů, omítek, betonových panelů, sádrokartonových povrchů a jiných lehčených stavebních materiálů

Všechny podklady před aplikací omítky opatřete penetračním nátěrem. Nové omítky musí být před aplikací dostatečně vyzrálé, staré omítky zbavte všech nepřilnavých částí, omyjte je tlakovou vodou se saponátem a povrch vyspravte.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Omítka silikonová zatíraná (hlazená) SILDEKOR, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!