www.ferospoj.cz :: Oko plachtové kruhové, pozinkované (28.04.2024 - 10:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Oko plachtové kruhové, pozinkované

Oko plachtové kruhové slouží k vytvoření záchytného bodu plachty. Plachtu s plachtovým okem pak snadno můžete navléknout na tyč nebo ji doplnit provazem a pevně ukotvit. Plachta tak bude více stabilní a ocelová oka zamezí roztrhnutí plachty v místě spojení. 

Pro vytvoření oka do plachet potřebujete děrovadlo na plachtové oko a průbojník. S pomocí děrovadla vytvoříte do plachty či jiné tkaniny otvor o požadovaném rozměru. Do něj potom vložíte obě části plachtového oka, zasunete průbojník a kladivem či jiným těžkým nástrojem plachtové oko stlouknete spolu s plachtou dohromady.

Prodej plachtových ok je realizován po baleních. Jednotlivé rozměrové varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás, prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Oko plachtové kruhové, pozinkované naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!