www.ferospoj.cz :: Okno ventilační střešní pro skleník Venus/Uranus, LanitPlast (29.03.2024 - 10:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Okno ventilační střešní pro skleník Venus/Uranus, LanitPlast

Ventilační střešní okno pro skleník VENUS/URANUS LanitPlast je skleníkové střešní okno od britské firmy Vitavia Garden. Jedná se pouze o rám, který je vyrobený z eloxovaného hliníku. K zasklení použijete část polykarbonátové desky ze střechy skleníku, kterou je pro instalaci okna nutné vyříznout. K prosklení lze použít pouze desku o tloušťce 4 mm! Pokud má váš skleník silnější stěny (například 6 mm), je nutné dokoupit komůrkovou polykarbonátovou desku o síle 4 mm. Standardně je okno otevíráno manuálně - ručně, ale v naší nabídce naleznete i automatický otvírač skleníkových oken. Toto ventilační střešní okno je kompatibilní se skleníky řady LANITPLAST VENUSURANUS. Pomocí ventilačních oken lze ve skleníku regulovat teplotu a zajistit tak odpovídající klima rostlinám. Rozměry rámu pro okno jsou 60 x 60 cm. 

Pro montáž střešního okna je nutné vyříznout část polykarbonátové desky ze střechy vašeho skleníku. Tuto vyříznutou část následně použijete pro zasklení rámu ventilačního okna. Zakoupením této položky získáte pouze rám okna bez zasklení!

Prodej ventilačních střešních oken pro skleníky VENUS/URANUS LanitPlast je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Okno ventilační střešní pro skleník Venus/Uranus, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!