www.ferospoj.cz :: Odstrkovadlo Ferbedo tygřík (01.05.2024 - 21:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Odstrkovadlo Ferbedo tygřík

Ferbedo – Odstrkovadlo tygřík zaujme svým elegantním designem a roztomilým potiskem. Robustní a stabilní tělo odstrkovadla je vyrobené ve špičkové kvalitě z organického plastu. Odstrkovadlo je snadno ovladatelné a pohodlně řiditelné díky tichým pneumatikám, které mají vlastnosti jako guma – nedělají hluk a nezanechávají škrábance na podlaze. Měkké rukojeti řídítek a prohlubeň sedadla poskytují dostatečnou oporu a pomáhají držet stabilitu při jízdě.

Při hře se zábavným odstrkovadlem děti zažívají nejen dobrodružství, ale zároveň trénují fyzickou obratnost, rozvoj motorických a koordinačních schopností. Žluto-černé provedení je vhodné pro dívky i chlapce. Na odstrkovadle lze jezdit ve vnitřních i venkovních prostorách. Vyrobeno v Německu. Používejte s ochrannými prostředky a pouze pod přímým dohledem dospělých!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Odstrkovadlo Ferbedo tygřík naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!