www.ferospoj.cz :: Odstraňovač zbytků cementových skvrn, Den Braven (19.03.2024 - 11:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Odstraňovač zbytků cementových skvrn, Den Braven

Odstraňovač zbytků cementových skvrn Den Braven je čistící prostředek určený na čistění dlažby, obkladů, nářadí a dalších potřísněných ploch po spárování hmotami na bázi cementu. Odstraňovač lze použít i na veškeré vybavení koupelen (sanita - vana, umyvadlo, sprchové kouty, WC, vodovodní baterie; obklady, dlažby apod.). Pomocí přípravku odstraníte snadno skvrny a mapy od cementu, vápna, malt, mýdla, zaschlé tvrdé vody, vodní kámen a rez. Při vysoké účinnosti je šetrný vůči podkladům a je biologicky odbouratelný. Vzhledem ke složení ničí bakterie a omezuje jejich růst. Přípravek je ředitelný jako 2 až 5 % roztok na slabší znečištění. Doporučujeme používat s teplou vodou do 40°C pro zvýšení čistícího účinku. 

Prodej odstraňovačů zbytků cementových skrvn Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Odstraňovač zbytků cementových skvrn, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!