www.ferospoj.cz :: Odstraňovač tmelů ve spreji, Den Braven (27.04.2024 - 17:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Odstraňovač tmelů ve spreji, Den Braven

Odstraňovač tmelů ve spreji, Den Braven

Na co se odstraňovač používá?

Odstraňovač tmelů ve spreji, Den Braven se používá pro rychlé odstranění vytvrzených i nevytvrzených akrylátových, silikonových a polyuretanových tmelů z keramiky, skla, akrylátových van, kovů, hliníku, plastů, PVC, kamene a dřeva. Přípravek není agresivní k podkladům a odstraňuje staré tmelové vrstvy a přebytečný tmel. Dokáže také odstranit oleje, tuky, silikon, asfalt, pryskyřici a zbytky mazacích a kluzných prostředků. Odstraňovač tmelů, Den Braven je určen k okamžitému použití. Neobsahuje aromaty.

Použití odstraňovače není možné na textil a nylon.

Návod k aplikaci

Původní tmelovou vrstvu doporučujeme odstranit v co největším možném rozsahu. Odstraňovač je vhodný k okamžitému použití, aplikujeme jej ze vzdálenosti cca 20 cm. Přípravek necháme chvíli působit, poté seškrábeme špachtlí či nožem. Pokud je potřeba, proces opakujeme.
Aplikaci je možné provádět při teplotách +5 až +35 °C.

Čištění

Ruce omyjte vodou a mýdlem, použijte reparační krém. Doporučujeme používat ochranné rukavice.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Odstraňovač tmelů ve spreji, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!