www.ferospoj.cz :: Ochranný silikonový kryt Cellularline Sensation Metallic pro Apple iPhone (27.04.2024 - 19:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ochranný silikonový kryt Cellularline Sensation Metallic pro Apple iPhone

Zadní kryt Cellularline Sensation Metallic je tou pravou volbou pro stylovou ochranu vašeho mobilního telefonu Apple iPhone. Kryt je vyroben ze silikonu v zářivé metalické barvě. Spolehlivě ochrání přístroj před poškrabáním, nečistotami a případnými pády. Na vnitřní straně se nachází výstelka z jemného mikrovlákna. Ochranný kryt je navržen pro konkrétní model telefonu, příjemně se drží v ruce a neklouže.

Prodej ochranných krytů pro Apple iPhone je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ochranný silikonový kryt Cellularline Sensation Metallic pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!