www.ferospoj.cz :: Ochranné zaoblené tvrzené sklo pro celý displej CellularLine GLASS pro Samsung Galaxy (29.04.2024 - 23:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ochranné zaoblené tvrzené sklo pro celý displej CellularLine GLASS pro Samsung Galaxy

Ochranné zaoblené tvrzené sklo pro celý displej GLASS pro Samsung Galaxy je vyroben ze speciálně zpracovaného skla pro ochranu LCD displeje před poškozením a poškrábáním. Skleněný kryt je navržen přímo pro zaoblené displeje. Po instalaci nejsou žádné mezery mezi LCD a sklem, takže se nemusíte bát, že byste přisli o citlivost dotykové obrazovky. Viditelnost je vynikající, díky dokonalé transparentnosti. Pokud chcete mít Váše zařízení opravdu v bezpečí, pořiďte si kryt či pouzdro.

Prodej ochranných zaoblených tvrzených skel GLASS je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ochranné zaoblené tvrzené sklo pro celý displej CellularLine GLASS pro Samsung Galaxy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!