www.ferospoj.cz :: Ochranné tvrzené sklo pro celý displej Cellularline Capsule pro Samsung Galaxy (29.04.2024 - 19:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ochranné tvrzené sklo pro celý displej Cellularline Capsule pro Samsung Galaxy

Ochranné tvrzené sklo Capsule pro Samsung Galaxy je extrémně tvrdé a odolné sklo o tvrdosti 9H. Vyrobeno na míru Vašeho smartphonu, takže dokonale ochrání displej před poškozením a poškrábáním. Sklo chrání celou čelní stranu zařízení, díky 3D provedení dosahuje až k okrajům. Po instalaci nejsou žádné mezery mezi LCD a sklem, takže citlivost dotykové obrazovky zůstává naprosto nedotčena a není snížena ani úroveň jasu displeje. Díky speciální oleofobní úpravě je sklo chráněno před otisky a mastnotou.

Prodej ochranných tvrzených skel CAPSULE pro Samsung Galaxy je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ochranné tvrzené sklo pro celý displej Cellularline Capsule pro Samsung Galaxy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!