www.ferospoj.cz :: Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro OnePlus Nord, lepení přes celý displej (29.04.2024 - 20:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro OnePlus Nord, lepení přes celý displej

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro OnePlus Nord s lepením po celé ploše zajistí maximální ochranu displeje Vašeho mobilního telefonu. Zabráníte tak případnému poškození v podobě prasklého nebo poškrabaného displeje. Sklo díky 2,5D designu kryje celou plochu displeje až k okrajům. Velkou výhodou oproti běžným 2,5D sklům je lepení po celé ploše displeje telefonu, sklo tak lépe přilne k displeji a perfektně drží a netvoří se mapy. Sklo disponuje oleofobní vrstvou, která odpuzuje mastnotu a otisky prstů. V balení najdete vše potřebné pro snadnou instalaci. 

Prodej ochranných tvrzených skel FIXED Full-Cover pro OnePlus Nord je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro OnePlus Nord, lepení přes celý displej naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!