www.ferospoj.cz :: Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Asus (25.04.2024 - 00:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Asus

Tvrzené sklo FIXED Full-Cover zajistí maximální ochranu displeje Vašeho mobilního telefonu díky dokonalé přilnavosti s lepením po celé ploše. Sklo tak chrání displej před poškozením v podobě prasklého nebo poškrábaného displeje. 2,5D design kryje celou plochu displeje a oproti běžným sklům má i lepší citlivost dotyku. V balení najdete vše potřebné pro snadnou instalaci. Se sklem FIXED Full-Cover získá váš telefon kompletní ochranu displeje před nárazy, škrábanci i nečistotami.

Prodej tvrzeného skla FIXED Full-Cover je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Asus naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!