www.ferospoj.cz :: Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover pro Apple iPhone (27.04.2024 - 18:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover pro Apple iPhone

Vysoce kvalitní temperované 3D tvrzené sklo FIXED je ideální volbou pro maximální ochranu displeje Vašeho zařízení Apple iPhone. Každé sklo je vyrobeno přesně na míru pro konkrétní model Apple iPhone, takže se nemusíte bát, že by sklo na některé straně přečnívalo či nepokrylo celou plochu displeje.Výčet konkrétních modelů naleznete v tabulce variant výše a také v technickém infu níže.

Speciální 3D technologie je určena přímo pro smartphony se zaobleným displejem. I přes vysokou tvrdost 9H nabízí ochranné sklo vysokou citlivost dotyku a 100% průhlednost včetně zachování jasu i barev. Tvrzené sklo FIXED o tloušťce 0,33 mm spolehlivě ochrání displej Vašeho zařízení před poškrábáním, nečistotami, poškozením tvrdými nárazy i otisky prstů. Sklo je navíc oleofóbní, jinými slovy odpuzuje mastnotu a látky olejovitého charakteru. U většiny variant můžete vybírat z černé či bílé barvy okrajůMějte prosím na paměti, že kvůli 100% krytí displeje včetně zaoblených rohů se může stát, že telefon nebude plně kompatibilní se všemi typy zadních krytů či pouzder.

Instalaci ochranného skla na displej mobilního telefonu zvládnete bez problémů sami - pomoci Vám může instruktážní video níže. V balení naleznete vše, co budete k instalaci potřebovat.

Prodej ochranných 3D skel na Apple iPhone je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!