www.ferospoj.cz :: Ochranné tvrzené sklo Cellularline Glass pro Apple iPad 10.2" (29.04.2024 - 20:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ochranné tvrzené sklo Cellularline Glass pro Apple iPad 10.2"

Ochranné tvrzené sklo Glass pro Apple iPad 10.2" představuje ultimátní ochranu v podobě, temperovaného skla. To slouží jako druhý displej Vašeho tabletu a poskytne mu tu nejlepší možnou ochranu. Tvrzené sklo odolává nejen otiskům, poškrábání nebo mastnotě, ale ochrání originální displej i před tvrdým nárazem ostrého předmětu. Křišťálově čisté sklo i přes jeho tvrdost, ho na displeji prakticky nepocítíte. Sklo nemá vliv na jas ani barvu displeje, citlivost dotyku zůstává maximální. Instalace je zcela jednoduchá a intuitivní. Pokud chcete mít Vaše zařízení více v bezpečí, pořiďte si kryt či pouzdro.

Prodej ochranných tvrzených skel Glass je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ochranné tvrzené sklo Cellularline Glass pro Apple iPad 10.2" naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!