www.ferospoj.cz :: Obrubník zahradní, GARDEN EDGE HOBBY (19.04.2024 - 08:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Obrubník zahradní, GARDEN EDGE HOBBY

Zahradní obrubník GARDEN EDGE HOBBY je vhodným pomocníkem do každé zahrady. S tímto plastovým zahradním obrubníkem rychle a jednoduše oddělíte Váš trávník od záhonů či vyřešíte neviditelné ohraničení keřů. Velkou výhodou tohoto obrubníku je, že se obrubník zcela zapustí do země a zůstává skrytý. Toto řešení ocení především ti zákazníci, kteří preferují čistý design své zahrady. Jeho instalace je velmi jednoduchá. Tento druh obrubníku je vhodný i pro umístění do svahu, kde udrží štěrk, kamínky nebo mulčovací kůru. Vyznačuje se dlouhodobou životností - zůstává barevně stálý, je odolný proti působení UV záření i proti vysokým a nízkým teplotám. V zimě nekřehne.

Prodej zahradních obrubníků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Obrubník zahradní, GARDEN EDGE HOBBY naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!