www.ferospoj.cz :: Obrubník skrytý zahradní OEM (08.05.2024 - 18:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Obrubník skrytý zahradní OEM

Trvale snížená sleva pro registrované - 2 %

Neviditelný zahradní obrubník je vyroben z recyklovaného materiálu LDPE, HDPE se zpevňujícími podélnými prolisy se spojovacím zámkem v podélném směru. Materiál s UV stabilizátorem je odolný vůči slunečnímu záření.

Zahradní obrubník je skvělým pomocníkem při oddělení Vašeho květinového nebo zeleninového záhonku od trávníku. Zabraňuje prorůstání trávy do záhonku a decentně tyto dvě plochy od sebe odděluje. Obrubník je dostatečně pružný aby se při montáži nerozlámal ani nepopraskal, můžete tak jeho tvar přesně přizpůsobit Vašemu požadavku. Obrubník se při aplikací celý schová do zeme, kde je jeho životnost minimálně 30 let.
Zahradní skryté obrubníky nabízíme v délce od 8 - 18 m ve výšce 12,5 cm, pokud Vám tyto obrubníky nevyhovují můžete se podívat na další nabízené obrubníky od jiných výrobců.

Prodej skrytých zahradních obrubníků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Obrubník skrytý zahradní OEM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!