www.ferospoj.cz :: Oblouk na růže dřevěný, LanitPlast (27.04.2024 - 06:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Oblouk na růže dřevěný, LanitPlast

Oblouk na růže (na popínavé rostliny) může být zajímavým designovým prvkem a hodí se do každé zahrady. Pro rostliny nabízí stabilní základnu a jakmile květiny prorostou obloukem, vznikne krásné stinné posezení. Zahradní oblouk je vyroben z borovicového dřeva síly 4,5 cm. Dřevo je chráněno před plísní tlakovou impregnací a tím získalo nazelenalou barvu.

Povrchová úprava dřeva:
Tlaková impregnace je velmi účinnou a ekologicky šetrnou metodu pro ochranu dřeva. Ošetřené dřevo má vysokou vlhkost, velmi pomalu vysychá a má typickou nazelenalou, načervenalou, namodralou nebo našedlou barvu.

Vlastnosti:

  • provedení přírodní dřevo
  • dřevo je proti plísním ošetřené tlakovou impregnací - nazelenalá barva
  • síla profilů 4,5 cm
  • extrémně rychlá a jednoduchá montáž
  • vnější rozměry: š 130 x h 52 x v 221 cm
  • hmotnost 20 kg

Montáž:

Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni). Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Nepoužívejte žádný lak. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte životnost dřeva.

Oblouk na růže můžete zakotvit do země nebo do betonu. Pro kotvení do země budete potřebovat zemní vruty. Do betonu ukotvíte oblouk pomocí kotevních patek.

Montážní návod ke stažení ZDE.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Oblouk na růže dřevěný, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!