www.ferospoj.cz :: Objímka plastové svodové roury, GMT (18.04.2024 - 11:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Objímka plastové svodové roury, GMT

Plastové okapy GMT nabízí kvalitní a funkční odvodnění střechy v moderním designu. Všechny komponenty systému se snadno spojují bez nutnosti lepení či šroubování. Plastové okapy GMT jsou vyrobeny z kvalitního koextrudovaného PVC. Na povrchu okapů je speciální vrstva z polymetakrylátu (PMMA), čímž je zaručena ochrana před UV zářením, dlouhá životnost a barevná stálost. Okapové systémy z koextrudovaného PVC vynikají pevností, bezúdržbovostí a jednoduchostí montáže. Svodové roury mají vyšší pevnost oproti plechovým díky bezešvé konstrukci. Materiál neuvolňuje těžké kovy – ideální pro další využití dešťové vody.

Vlastnosti:

  • jednoduchá montáž
  • bezúdržbovost (bez nutnosti nátěru)
  • barevná stálost
  • odolnost vůči korozi a hnilobám


Montáž:

Objímkou se svodové roury na zeď připevňují každé 2 metry. Také je potřeba vybrat dostatečně dlouhý trn objímky (dle druhu zdiva a případně i síly izolace fasády). Pevně se svod připevňuje v kolínkách a spojkách svodových rour.

Prodej plastových objímek je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Objímka plastové svodové roury, GMT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!