www.ferospoj.cz :: Obal ochranný na IBC nádrž (16.05.2024 - 00:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Obal ochranný na IBC nádrž

Obal ochranný na IBC nádrž

Ochranný obal na IBC nádrž s objemem 1000 litrů je vyrobena z pogumované látky, která je voděodolná. Obal chrání IBC nádrž, aby déle vydržela a netvořily se v ní zelené řasy. Současně poskytuje UV ochranu vodě i nádrži samotné. Obal má vystřižený horní nalévací otvor 25 cm v průměru a prostřižené rohy, aby se obal pod tíhou vody z nádrže nestahoval. Pro zajištění delší životnosti obalu doporučujeme nenechávat obal na nádrži v mrazu (zimním období).

Podívejte se také na naši kompletní nabídku příslušenství pro IBC nádrže. Před nákupem příslušenství doporučujeme přečíst si náš článek Jak správně změřit závit IBC nádrže pro vodu, protože správné určení závitu na IBC nádrži pro vodu je klíčové pro správný výběr příslušenství.

Prodej obalů na IBC nádrže je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Obal ochranný na IBC nádrž naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!