www.ferospoj.cz :: Nýt zatloukací EJOT, hliník/nerez (28.04.2024 - 16:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nýt zatloukací EJOT, hliník/nerez

Rozpěrný zatloukací nýt je hliníkový nýt s nerezovým trnem od firmy EJOT. Nýt má velkou plochou hlavu, díky které se lépe rozloží síly na spojovaný materiál. Zatlučením trnu se tělo nýtu rozepře do materiálu a zajistí tak pevné spojení. Používá se například pro upevňování ocelových plechů do kovové, zděné nebo betonové konstrukce. Tento nýt je oblíbený především kvůli jednoduché a rychlé montáži pomocí kladiva. Lze ho aplikovat i v náročnějším venkovním prostředí. 

Jak už bylo v popisu řečeno, tento zatloukací nýt je od výrobce EJOT. Tato firma nabízí širokou škálu inovativních upevňovacích prvků. Produkty jsou vyráběny pod stálou kontrolou kvality a sám výrobce garantuje vysokou kvalitu spojovacího materiálu. Se značkou EJOT souvisí i jejich vyšší cena oproti jiným výrobcům v nabídce. Pokud chcete vysokou kvalitu a ušetřit čas a finance potřebné na montáž, tak jsou produkty EJOT tou správnou volbou.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nýt zatloukací EJOT, hliník/nerez naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!