www.ferospoj.cz :: Nýt s půlkulatou hlavou, DIN 660, MOSAZNÝ (Ms) (18.04.2024 - 15:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nýt s půlkulatou hlavou, DIN 660, MOSAZNÝ (Ms)

Nýty mosazné DIN 660 s půlkulatou hlavou, různé rozměrové varianty. Nýtovaný spoj je léty prověřený způsob spojování, který i v dnešní době "lepení" preferuje řada zámečníků při realizaci některých speciálních projektů. Nejčastějí u spojování plechů a různých železných prvků, v kovářství, ale i u jiných stavebně - zámečnických akcí nebo v modelářství. Nýtovaný spoj je po vlastní realizaci nedemontovatelný, půlkulaté nýty vyžadují přístup ke spoji z obou stran. Pro instalaci potřebujete nýtovací kleště.

Moszané nýty jsou vhodné zejména pro méně zatěžované pohledové spoje. Půlkulatá hlava je velmi dobře tvárná. Splňuje technickou normu DIN 660. Různé varianty (včetně aktuální ceny a dostupností) lze snadno dohledat v tabulce výše. Mosazné nýty DIN 660 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nýt s půlkulatou hlavou, DIN 660, MOSAZNÝ (Ms) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!