www.ferospoj.cz :: Nylonové pouzdro FIXED Campus pro tablety a netbooky (25.04.2024 - 16:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nylonové pouzdro FIXED Campus pro tablety a netbooky

Nylonové pouzdro FIXED Campus je univerzální pouzdro navržené pro bezpečný transport vašeho netbooku nebo tabletu. Pouzdro je nabízené ve dvou variantách pro zařízení o úhlopříčce 11" a 12"-13". Vnitřní stranu pouzdra FIXED Campus kryje hebké mikrovlákno a je vybaveno ochranným polstrováním. Vnější stranu pouzdra tvoří odolný nylon v decentní šedé barvě s logem FIXED. Zavírání pouzdra je na zip. Boční uzavíratelná kapsa slouží pro přenos příslušenství či jiných drobností.

Prodej pouzder FIXED Campus je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nylonové pouzdro FIXED Campus pro tablety a netbooky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!