www.ferospoj.cz :: Nůžky na živé ploty aku 40 V, EXTOL INDUSTRIAL (28.03.2024 - 18:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nůžky na živé ploty aku 40 V, EXTOL INDUSTRIAL

Nůžky na živé ploty aku 40 V, EXTOL INDUSTRIAL

Aku nůžky jsou vhodné ke stříhání živého plotu na zahradách i v parcích se slabými a středně silnými větvemi s průměrem do 18 mm. Nůžky jsou dobře vyváženy, což usnadňuje manipulaci s nimi při práci. Pogumovaná rukojeť brání vyklouznutí, tlumí vibrace a zpříjemňuje držení při práci. Ostrá čepel si poradí s živým plotem snadno a je osazena hliníkovou lištou, která ji chrání před poškozením. Proti odletujícím kouskům větví je uživatel chráněn plastovým krytem. Aku nůžky jsou vybaveny bezpečnostní pojistkou, která se aktivuje při vyklouznutí z rukou. Aku zahradní nářadí usnadňuje práci na zahradě - již není nutné dávat pozor na napájecí kabel. Akumulátor lze použít ve všech zahradních strojích 40 V, EXTOL INDUSTRIAL. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • dobré vyvážení aku nůžek zajišťuje méně namáhavé držení při obsluze
  • ostrá, laserem vyřezávaná stříhací čepel si hravě poradí s živým plotem
  • čepel je chráněná hliníkovou lištou
  • pogumovaná rukojeť brání vyklouznutí a tlumí vibrace
  • bezpečnostní pojistka zastaví stroj při vyklouznutí z rukou a silný kryt chrání před odletujícímu odřezky
  • otočná rukojeť umožní dostat se do obtížně přístupných míst
  • indukátor stavu nabití baterie

Nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL je vhodné pro vysokou zátěž je určeno pro každodenní používání. Pokud hledáte nářadí pro méně časté používání, můžete si zvolit nářadí značky EXTOL PREMIUM, které splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí, nebo nářadí značky EXTOL CRAFT, které je určeno pro domácí (hobby) používání.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nůžky na živé ploty aku 40 V, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!