www.ferospoj.cz :: Nůžky na trávu a živé ploty aku, EXTOL CRAFT (05.05.2024 - 17:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nůžky na trávu a živé ploty aku, EXTOL CRAFT

Aku nůžky na trávu a živé ploty, EXTOL CRAFT

Aku nůžky jsou vhodné rychlou úpravu zeleně na Vaší zahradě. Můžete je využít ke stříhání trávy podél budov, chodníků, obrubníků, kolem kmenů stromů, noh laviček a všude tam, kam se nedostanete s klasickou sekačkou. Pomocí nástavce pro stříhání živého plotu můžete zastřihovat menší větvičky živého plotu. Výhodou aku nůžek je bezpečnostní pojistka, která zabraňuje náhodnému spuštění. Díky Li-ion akumulátoru je možné nůžky kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala kapacita akumulátoru. Li-ion akumulátor navíc ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží tak dlouho nabitý.

V sortimentu našeho eshopu naleznete nejen další akumulátorové zahradní techniku. Aku nářadí díky absenci kabelu výrazně usnadňuje práci.

Nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, si můžete vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nůžky na trávu a živé ploty aku, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!