www.ferospoj.cz :: Nůž multifunkční skládací, 11 dílů, Topex (26.04.2024 - 00:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nůž multifunkční skládací, 11 dílů, Topex

Multifunčkní skládací nůž složený z 11 koncovek od výrobce Topex slouží jako univerzální nástroj a je Vaším dobrým pomocníkem. Kapesní nůž Topex je velice kompaktní a malý nástroj, který Vám především na cestách přijde vhod. Celková váha je 0.14kg. Čepele jsou z vysoce kvalitní nerezové a kalené oceli, čím je zaručena dlouhá životnost nářadí. 

Složení sady čepelí: 1x nůž, 1x nůžky, 1x pila, 1x škrabka, 1x otvírák na lahve, 1x otvírák na konzervy, 1x vývrtka,1x šídlo,1x vytahovač hřebíků,1x šroubovák PH,1x pilník

Prodej multifunkčního skládacího nože Topex 11 dílů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nůž multifunkční skládací, 11 dílů, Topex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!