www.ferospoj.cz :: Nivelační sada na obklady a dlažbu - spony a klínky (04.05.2024 - 14:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nivelační sada na obklady a dlažbu - spony a klínky

Nivelační sada

Nivelční sada pro přesnou pokládku dlažby a obkladů. Spony odstraní případný výškový rozdíl mezi pokládanými dlaždicemi ve spáře. Distanční spony jsou součástí uceleného systému nivelace - přesného pokládání dlažeb a obkladů. Spony nahrazují běžné obkladačské křížky - zajišťují stejnou spáru mezi dlaždicemi a zároveň v kombinaci s nivelačními klíny a kleštěmi zajistí stejnou výšku dlaždic po celé ploše. Spony lze použít pro obklady a dlažby maximální tloušťky 12 mm. Spotřeba spon na 1 m2 v závislosti na velikosti dlaždice. Spony jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Profil spony zaručuje mechanické odlomení po zaschnutí (min. 24 hod popř. dle informací výrobce lepidla) přesně v daném místě u základny spony tak, aby nedošlo jak k poškození dlažby, tak i k vyčnívání zbytku spony ve spáře dlažby. Aplikace klínů pomocí kleští srovná dlaždice, po zaschnutí se horní část spony s klínkem odstraní bílou gumovou palicí nebo ukopnutím.

V našem sortimentu naleznete velké množství ručního nářadí, kterým můžete vybavit svou dílnu.

Prodej nivelačních sad je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nivelační sada na obklady a dlažbu - spony a klínky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!