www.ferospoj.cz :: Netkaná textilie, Hortus (29.04.2024 - 00:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Netkaná textilie, Hortus

Netkaná textilie, Hortus

V naší nabídce máme netkanou nextilii v černé a v bílé barvě v několika rozměrech:

1. Bílá netkaná textilie

Bílá netkaná textilie chrání rostliny před telotními výkyvy, mrazem, krupobitím i před nárazy větru. Zároveň také snižuje spotřebu chemických prostředků a chrání rostliny před škůdci. Netkaná textilie je vodopropustná, je vyrobena z bílé tkaniny s gramáží 17 g/m2. Zajišťuje pevnost, kvalitu a UV stabilizaci.

  • Použití bílé netkané textilie HORTUS
    Bílá netkaná textilie se používá především pro pokrytí nově vysetých a nově vysazených rostlin, které jsou citlivé na mráz a teplotní výkyvy. Použití je vhodné také pro podzimní přikrytí růží, rhododendronů, okrasných a ovocných dřevin, u kterých hrozí namrznutí.

2. Černá netkaná textilie

Černá netkaná textilie zamezuje prorůstání plevele, omezuje odpařování vody z půdy a také snižuje spotřebu chemických prostředků. Textilie je prodyšná a vodopropustná, zajišťuje pevnost, kvalitu a UV stabilitu. Netkaná textilie je vyrobena z černé tkaniny s gramáží 50 g/m2 a je určena k víceletému použití.

  • Použití černé netkané textilie HORTUS
    Černá netkaná textilie se používá k pokládce okrasných i produkčních záhonů proti prorůstání plevelů. Slouží zároveň k omezení odparu vody z půdy.

Podívejte se také na naši kompletní nabídku substrátů, pěstitelských potřeb a zahradního nářadí.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Netkaná textilie, Hortus naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!