www.ferospoj.cz :: Neoprenové pouzdro FIXED Sleeve pro notebooky o úhlopříčce do 15,6" (19.04.2024 - 16:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Neoprenové pouzdro FIXED Sleeve pro notebooky o úhlopříčce do 15,6"

Neoprenové pouzdro FIXED Sleeve je ideálním doplňkem pro ochranu vašeho tabletu na každodenních cestách do práce i do školy. Chrání zařízení před mechanickým poškozením, otřesy, poškrábáním a nečistotami. Pouzdro je vyrobeno z odolného neoprenu, zapínání je řešeno kvalitním dvojitým zipem s krycí lemem na vnitřní straně. Vložený tablet je uvnitř zajištěn pomocí bezpečnostních poutek umístěných v každém rohu. Pouzdro je k dispozici v několika barevných provedeních. 

Prodej pouzder FIXED Sleeve je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Neoprenové pouzdro FIXED Sleeve pro notebooky o úhlopříčce do 15,6" naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!