www.ferospoj.cz :: Navlékadlo Logik (18.04.2024 - 17:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Navlékadlo Logik

Didaktické navlékadlo Logik vyrobené z poctivého dřeva je klasikou mezi dětskými hračkami. Pomáhá dětem učit se koordinovat pohyby, rozvíjet jemnou motoriku a poznávat barvy a tvary nenásilnou formou. Díky kvalitnímu materiálu si můžete být jisti, že si s navlékadlem později budou moci hrát i mladší sourozenci. Balení obsahuje krabičku s dřevěnými korálkami různých barev i tvarů, které se navlékají na tyčky dle předloh na destičkách. S touto didaktickou hračkou si vyhrají kluci i holky již od 3 let. 

Dřevěné hračky Woody vyvíjené na českém trhu se pyšní především svou kvalitou zpracování a bezpečností. Všechny hračky jsou pečlivě testované od počátku výroby až po uvedení na trh, takže nemusíte mít nejmenší obavy o zdraví svého dítěte. 

 

Prodej dřevěných navlékadel Woody je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Navlékadlo Logik naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!