www.ferospoj.cz :: Navlékací korále z geometrických tvarů (13.05.2024 - 09:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Navlékací korále z geometrických tvarů

Navlékací dřevěné korále veselých barev a různých tvarů. Tato hračka se postará o zábavu dětí na dlouhé hodiny. Záleží jen na malém staviteli, pro co se rozhodne - může postavit věž, vlak housenku nebo cokoli jiného. Jednotlivé dílky jsou vybaveny otvory, takže je lze navlékat na šňůrku. Nebo si s nimi mohou děti hrát jako s jinou stavebnicí. Hračka podporuje rozvoj jemné mechaniky.

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Každá dřevěná hračka Hape je vyráběna kombinací vysoce kvalitních materiálů, unikátního designu, nápadů v oblasti vzdělávání dětí a ekologického přístupu k životu. A v souladu s touto ideou se snaží neustále zdokonalovat své výrobky a stanovovat si nové a nové cíle. Výsledkem je, že se Hape během posledních dvou desetiletí etablovalo jako jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších výrobců dřevěných hraček této doby. Dřevěné hračky splňují všechny mezinárodní bezpečnostní standardy

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Navlékací korále z geometrických tvarů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!