www.ferospoj.cz :: Nátěr podlahový rychleschnoucí, Den Braven (25.04.2024 - 23:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nátěr podlahový rychleschnoucí, Den Braven

Rychleschnoucí podlahový nátěr, Den Braven

Tento vodou ředitelný akrylátový nátěr je určen k nátěrům lehce zatěžovaných
betonových podlah a pohledových betonových ploch v interiéru i exteriéru. Chrání ošetřené betonové plochy před agresivním působením kyselých složek atmosféry (CO2, chloridové ionty) a proti pronikání srážkové vody.

Vlastnosti rychleschnoucího podlahového nátěru:

Nátěr disponuje vysokou kryvostí doprovázenou nízkou spotřebou, dalším benefitem je rychlé schnutí nátěru, které vede k brzké ochraně opatřených povrchů, které se tak stávají paropropustné, vodoodpudivé a mají samočistící efekt. Je vhodný k přímo k nanášení.

Nedoporučujeme Vám míchat nátěr s jinými druhy barev.

Pokyny nanášení nátěru: 

Podklady musí být vyzrálé, čisté, zbavené prachu, mastnot a nečistot. Z povrchu ošetřovaného podkladu musí být odstraněna veškerá nesoudržná, uvolněná, zvětralá či jinak viditelně poškozená vrstva.

Příprava nátěru je hotova po důkladném promísením. Nátěr není nutné ředit, ale v případě potřeby je možno konzistenci upravit přidáním malého množství pitné vody, které je zakončeno důkladným promísením.

Nanášení nátěru je realizováno ve třech vrstvách. První nátěr doporučujeme provést štětkou nebo štětcem.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nátěr podlahový rychleschnoucí, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!