www.ferospoj.cz :: Nástavec nýtovací na vrtačku, pro nýtovací matice, FORTUM (03.05.2024 - 13:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nástavec nýtovací na vrtačku, pro nýtovací matice, FORTUM

Nástavec nýtovací na vrtačku, pro nýtovací matice, FORTUM

Profesionální nýtovací adaptér Fortum je určen k usazování nýtovacích matic o velikosti M3; M4; M5; M6; M8 z hliníku, oceli a nerezové oceli. Lze upnout do sklíčidlové hlavy aku vrtačky, elektrické nebo pneumatické vrtačky. Stažením nýtovací matice dojde k vytvoření pevného spoje materiálů. Integrovaná rukojeť zvyšuje komfort při usazovaní nýtovacích matic menších rozměrů, protože rukojeť pomáhá lépe čelit účinkům torzní síly, která vzniká při stahování nýtovací matice. Nýtovací adaptér zcela nahrazuje nýtovačku s vlastním pohonem a vzhledem k tomu, že je vrtačka běžnou součástí výbavy dílny a domácností, lze mít nýtovací adaptér jako doplňující příslušenství k vrtačce. K práci je možno použít elektrické nebo aku nářadí s min. požadovaným kroutícím momentem v rozmezí od 1,5 Nm do 17 Nm (dle velikosti a materiálu použitého nýtu). Adaptér nelze používat s jakýmkoliv typem rázového (impact) elektrického, aku nebo pneumatického nářadí a také nesmí být používán společně s funkcí příklepu.

Nářadí značky FORTUM se vyznačuje skvělou kvalitou a hodí se pro průmyslové a profi použití.

Prodej nástavců na vrtačku je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nástavec nýtovací na vrtačku, pro nýtovací matice, FORTUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!