www.ferospoj.cz :: Narozeninový piknik (18.05.2024 - 06:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Narozeninový piknik

Figurky značky Schleich a piknikové vybavení. Sarah má dnes narozeniny a pořádá piknik. Dostala také velký, krásně zabalený dárek. Zatímco ještě čeká nad hosty, jsou zde již kočička, ježek a ježčí mládě. A zda dostali něco z toho lahodného plněného košíčku? Všechny naše hrací figurky jsou malované s velkou oddaností a láskou k detailu, a tím jsou jedinečné. Praktický piknikový koš s dostatkem místa pro vybavení na piknik! Dárek můžete otevírat a zavírat! Figurka pohybuje rukama a nohama.

Schleich je německá společnost, která vyrábí figurky již od roku 1950. Dnes vyrábí zejména figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní, ke kterým je často přidána figurka jezdce či jezdkyně. Schleich figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované. Společnost Schleich má fanoušky po celém světě, a to nejen mezi dětmi, ale také dospělými, kteří je s oblibou sbírají a zdobí jimi své police.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Narozeninový piknik naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!