www.ferospoj.cz :: Náramek reflexní žlutý, EXTOL CRAFT (25.04.2024 - 16:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Náramek reflexní žlutý, EXTOL CRAFT

Náramek reflexní žlutý, EXTOL CRAFT


Bezpečnostní doplněk pro nošení na ruce, zápěstí nebo kotníku. Reflexní barva odráží světlo z reflektorů aut nebo kol a zvyšuje tak viditelnost člověka. Splňuje CE dle EN 13356. Použití pro zvýšení bezpečnosti při práci nebo chůzi za tmy nebo při sportovních a volnočasových aktivitách jako např. turistika, běhání nebo jízda na kole. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej nárameků reflexních žlutých, EXTOL CRAFT je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Náramek reflexní žlutý, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!