www.ferospoj.cz :: Napojení na čelní stěnu Guttagliss Makro, trapéz (28.04.2024 - 14:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Napojení na čelní stěnu Guttagliss Makro, trapéz

Napojení na čelní stěnu Guttagliss Makro, od firmy Gutta ČR. Jedná se o trapézové napojení na čelní stěnu s profilem o rozměru 76 x 18 mm. V naší nabídce naleznete provedení v čiré barvě, které se prodává po 1 kusu v balení. Toto provedení je dlouhé 1045 mm, široké 150 mm a vysoké 50 mm. Celková hmotnost napojení činí 2 kg. 

Díky UV filtru snáší trapézové desky teploty až 115°C. Jsou vhodné tam, kde je třeba prosvětlit stěny nebo střechy staveb, pergol, garážových stání apod. Jsou ideální i jako bazénová zastřešení. Díky kvalitě materiálu polykarbonát nemění svou strukturu ani barvu (nežloutne). Díky jemné struktuře dochází k rozptylu slunčních paprsků. Desky jsou velmi lehké a vyznačují se dlouhou životností. Pro Váš projekt nabízíme i desky s jinou strukturou - Guttaglis Makro.

Prodej napojení na čelní stěnu je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Napojení na čelní stěnu Guttagliss Makro, trapéz naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!