www.ferospoj.cz :: Nafukovací plážový míč Jupiter, 0,61 m (28.03.2024 - 14:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nafukovací plážový míč Jupiter, 0,61 m

Nafukovací plážový míč pro děti s vesmírným motivem planety Jupiter je ideální pro aktivity ve vodě i na pláži. Míč má zabudované LED světlo, které reaguje na pohyb míče a rozsvítí jeho vnitřek.Při setmění vytváří míč zajímavé efekty. Hry s míčem posouvají zážitky z dovolené na vyšší úroveň - baví děti i dospělé. Míč má průměr 61 centimetrů a je vhodný pro děti od 2 let. Při vodních hrátkách by měla být přítomna dospělá osoba.

Prodej nafukovacích míčů je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených nafukovacích míčů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nafukovací plážový míč Jupiter, 0,61 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!