www.ferospoj.cz :: Nafukovací labuť s držadly, 1,22 x 1,22 m (19.04.2024 - 04:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nafukovací labuť s držadly, 1,22 x 1,22 m

Nafukovací lehátko pro děti ve tvaru labutě je ideální při relaxaci ve vodě a na pláži. Labuť má dvě robustní madla pro vyšší stabilitu při hře. Nafukovací lehátko je možné používat při vodních radovánkách, ale také pro zpříjemnění tvrdého podkladu při odpočívání na pláži nebo na trávě. Usnadňuje plavání a posouvá zážitky z dovolené na vyšší úroveň. Lehátko je určeno pro děti od 3 let o maximální hmotnosti 45 kg. V balení naleznete lepící sadu na opravu menších defektů. Při koupání by měla být přítomna dospělá osoba.

Prodej nafukovacích lehátek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených nafukovacích lehátek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nafukovací labuť s držadly, 1,22 x 1,22 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!