www.ferospoj.cz :: Nafukovací člun s lanem - mix (modrá, žlutá), 1,02 x 0,69 m (04.05.2024 - 01:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nafukovací člun s lanem - mix (modrá, žlutá), 1,02 x 0,69 m

Nafukovací dětský člun s lanem a veselým potiskem mořských zvířátek je vhodný do každého bazénu, ale i na dovolenou k moři. Člun má nafukovací dno pro vyšší pohodlí a ve dně je umístěno transparentní okénko pro pozorování dění pod hladinou. Člun je opatřen lanem pro tažení člunu nebo jeho uvázání ke břehu. Nafukovací člun je určen pro děti ve věku 3 až 6 let, jeho rozměry jsou 102 x 69 cm. Při koupání musí být přítomna dospělá osoba.

Při objednávce nám v poznámce uveďte, o kterou variantu člunu máte zájem - modrá / žlutá.

Prodej nafukovacích člunů je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených nafukovacích člunů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nafukovací člun s lanem - mix (modrá, žlutá), 1,02 x 0,69 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!