www.ferospoj.cz :: Nafukovací bazének se stříškou, 0,91 x 0,91 x 0,89 m (04.05.2024 - 06:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nafukovací bazének se stříškou, 0,91 x 0,91 x 0,89 m

Nafukovací dětský bazének se stříškou v designu cukrovinek je vhodný pro malé milovníky vody, které chrání před přímým sluncem. Bazének je vhodný pro nejmenší děti, které ještě neumí plavat ve velkém bazénu. Bazén je určen pro děti od 2 let a jeho nafouknutí je velmi jednoduché. Rozměry bazénku jsou 91 x 91 x 89 cm. Celkem se do bazénku vejde okolo 26 litrů vody.

Prodej nafukovacích bazénků je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených bazénků Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nafukovací bazének se stříškou, 0,91 x 0,91 x 0,89 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!