www.ferospoj.cz :: Nafukovací arena Patrick s 20 míčky (04.05.2024 - 21:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nafukovací arena Patrick s 20 míčky

Nafukovací aréna Patrik - obsahuje 20 míčků, díky kterým si děti užijí spoustu zábavy. Stačí jen připevnit  žlutý kroužek pod nos pejska a zkus se do něj trefit míčky. Hoď nebo polož míček na žluto-modrou klouzačku a sleduj, jak se klouže dolů do arény. Dále pak poznávej barvy nebo najdi správnou barvu míčku a vlož jej do barevného otvoru. Pro podporu koordinace oko-ruka je zde připraveno házení kroužků. Tato hračka není určena na vodu!  

K´s Kids je výrobce hraček pro nejmenší, pocházející z Hongkongu. Kolekce hraček je speciálně vyvinuta pro kojence a batolata. Výroba těchto kvalitních hraček pro nejmenší byla zahájena v roce 1997. Hračky jsou speciálně vyvíjeny pro malé ručičky a mozky, které rozvíjí ve všech směrech. Hračky K´s Kids jsou propracovány do nejmenších detailů a splňují ta nejnáročnější kritéria každého rodiče, kterému záleží na přirozeném, kvalitním a bezpečném vývoji jeho dítěte. Na vývoji hraček se podílí specializovaný tým psychologů a odborníků na vývoj dětí. Každý jednotlivý vyrobený kus prochází náročnými bezpečnostními a kvalitativními testy, které zajišťují, že produkty K´s Kids splňují všechny bezpečnostní předpisy ve všech prodejních zemí. I díky tomu se hračky K´s Kids velmi rychle dostaly do podvědomí dětí a rodičů již ve více než 60ti zemích světa a získaly mnohá světová hračkářská ocenění.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nafukovací arena Patrick s 20 míčky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!