www.ferospoj.cz :: Nábytek "chocolate" králíků" (29.04.2024 - 02:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Nábytek "chocolate" králíků"

Nábytek "chocolate" králíků vyrobený z plastu, je určen pro děti od 3 let. Jedná se o příslušenství pro dům Chocolate Rabbit family. Hra s těmito hračkami podněcuje představivost dítěte, jelikož nábytek je velmi edukativní. Po otočení knoflíku na varné desce se objeví plamen. Nakrájejte nožem na krájecím prkénku jablečný koláč nebo bagetu. Vytvořte si v ledničce led. Otočením kohoutku nad umyvadlem pustíte vodu. Zatáhněte za splachovadlo u záchodu a spláchněte. V nabídce naleznete několik druhů sad. Dále v naší nabídce naleznete i jiné dětské hračky, z plastu či dřeva.

Prodej nábytků "chocolate" králíků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Nábytek "chocolate" králíků" naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!